2010. február 3., szerda

Homályosban tapogatózás

Vetettünk P. barátosnémmal kártyát.
Jöttek ki jó dolgok, de ezekről nem beszélek, viszont elraktározom pozitív kis csomagokként a lelkembe és majd ínséges időkben előszedegetem őket
A vége felé lefáradva, elkezdtünk kicsit hülyülni (bocs) és kijött valami,  amivalahogy nagyon jellemző rám: még a fiktív szerelmemmel (ez most nem jelöl senkit) is igen viszontagságos és szerencsétlen a kapcsolatunk, hát igen...

Ismét elterveztm, hogy álomnaplót vezetek. Persze megint nem haladok vele egyelőre, mert felébredéskor nagy zanza az egész és ha elgondolkodom rajta félek, hogy visszaalszom.

Aki meg  egész este emlegetett inkább keressen meg, de az agyamra megy már a csuklás :p

Mint látszik az estém "spiritualitásba" torkollott...

Mert menekülök a világból. Hát mondjuk miután megnéztem az MSc felvételi tételsort, nem is csodálom ezt.
Etológia és humábiosz, no meg a mikosz.
Ezek verték ki leginkább a biztosítékot, mert, hogy nem vészesek ugyan, de mindegyikhez, miután abszolváltam őket úgy állat hozzá, hogy na erre a tudásra többé nem lesz szükségem (jó még a humánbi még érdekelt is, de mondjuk nem épp a Hominida evolúció)
Nem beszélve az igazán húzós genetikáról, biokémről és a többi...

Megvan az órarendem is. Érdekes. Nem a legrosszabb. A tanulság nagyjából az, hogy ebben a félévben sem lesz csütörtökönkért kcsskban bulizás, meg hogy végre megint lesznek gyakorlatok :)

Kb ennyit tettem a szakmai előremenetelem és a kötelességeim terén.

De, nyugtatom magam, ez a hét az enyém és csak az enyém...
S mivel tudom, hogy igen sürgősen hozzáállás változtátásra van szükségem, különben ezen félév végén a diliházban kötök ki (közben kotlok egy B terven, nagyban),most úgy érzem az antiszockodás kell, még ha nem is érdemlem meg a pihit..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Web Statistics