2010. január 12., kedd

Fákk

Bakker, jól megszívtam...
Ebben a félévben az volt a terv, hogy lezúzom azokat a tárgyakat először, amikkel ismét évet csúszhatok (ld. állatszerv ea és termszénvegy), aztán jöhet a többi, ám 28án megvágtak állatból, az eredetileg 7ére tervezett termszén meg faszkodás miatt át lett rakva.
Holnap reggel 8tól termszén, ma hajrázok. Mert ez még csak első vizsga, vészhelyzetben van még uv. Bár gyúrok arra, hogy a beugró nem vészes, meg vannak plusz pontjaim, azután kihúzok két fincsi tételt (mondjuk valami szénhidrátosat) és valahogy átengednek, megkönnyebbülés lenne az biztos.
Főleg, hogy pénteken állatszerv, mostmáraztánátmegyek (főleg, ha csak egy rajz lesz). Kidolgoztam a fejlődéstant, és a köztakarót, a többiből meg elhiszem azt ami le van írva a kidolgozott szarok közt. Meg rajzolgatok csütörtökön. Péntek délután van a vizsga. Tehát elvileg tanulhatnék hajnalig, meg még délelőtt egy kicsit...
DE, (a terv az volt, hogy míg ezen a kettő foson nem vagyok túl addig nem is veszem fel a többit, mert utálom ezt a stresszt, mikor valamit meg kell szervezni, ha meg folyton tologatok az az önértékelésemnek tesz rosszat.) ma megnéztem a mikrobi meg az anal vizsgaidőpontokat, mindkettőből 15 volt az utcsó szabad alkalom, na mondom fasza.... Viszont fel kellett vennem őket, merthogy nem uv-zhatok amíg nincs bent egy nyomorult egyes.
Így pénteken be reggel 8ra mikrobira, ahol aztán meg sem tudnék mukkanni, utána meg 9kor anal amire még érezhetném is, hogy van esélyem, ha az évközi zh-t nem egy pontosra írtam volna meg. Szóval mint tavaly bevésetek egy egyest vizsga nélkül. (bár elképzelhető, hogy olyan kedvem lesz, hogy megpróbálom az elméletet, arra tényleg látok realitást mert tesztes, aztán majd legközelebb elmegyek csak a számolásból)
Utána irány a dohányzó (lenne kicsit jobb idő és nem kéne füstölődni odabenn) állatozás és kettőkor be a vizsgára.
Szóval Astrid, ha pénteken az egyetem felé jársz, 3 után találkozhatunk :)
(nem hiszem, hogy nekiállok tanulni, majd hétvégén felkészülök a szigorlatra, péntek este beugrózás, szombaton szervezettan, vasárnap rendszertan XD)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Web Statistics